برگزاری ششمین جلسه شورا

دستوركار جلسه :

1-   تعیین موارد همکاری فی مابین دانشکده کشاورزی تبریزو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان

شرح مختصر مصوبات جلسه:

ششمین جلسه شورای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان راس ساعت 11/30 روز چهارشنبه مورخ 97/9/27 در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با حضور دکتر دشتی ریاست محترم دانشکده ، اعضای محترم هیئت رئیسه دانشکده و جمعی از مدیران محترم گروه رشته های مختلف تشکیل گردید. ابتدا آقای دکتر دشتی ضمن خیر مقدم با اشاره به ضرورت ارتباط تنگاتنگ بین دانشگاه و سازمان نظام مهندسی بخصوص جهت توانمندسازی فارغ التحصیلان جهت ورود به عرصه های تولید، خواستار همکاری بیشتر و در صورت لزوم برگزاری جلسات تخصصی و مستمر شدند، سپس مهندس شفیعی ضمن تبریک انتصاب آقای دکتر دشتی به سمت ریاست دانشکده و همچنین تبریک هفته پژوهش از خدمات مرحوم دکتر جوانشیر بعنوان بنیانگذار سازمان نظام مهندسی در استان یاد  نمودند. ایشان خواستار افزایش تعامل فی مابین و هم افزایی شدند. مهندس شفیعی ضمن اعلام پتانسیل ها و توان تخصصی سازمان و اشاره به مشکلات مربوط به آب و خاک (محدودیت منابع پایه کشاورزی)خواستار ارائه راهکار مناسب جهت افزایش بهره وری و استفاده از نتایج تحقیقات علمی و پایاننامه ها و رساله های دانشجویی در عرصه تولید شدند در پایان نامه اعضای جلسه نکته نظرات خود را اعلام و تصمیمات ذیل اتخاذ گردید:

  1. به منظور دستیابی به همکاری و هماهنگی فی مابین مقرر گردید ریاست محترم دانشکده نسبت به معرفی دو نفر از اعضای محترم هیات علمی به هریک از کمیسیون های تخصصی شورا تحت عنوان کمیسیون ارتقا و توانمندی های حرفه ای و اشتغال- کمیسیون تولید و اقتصاد کشاورزی- کمیسیون منابع طبیعی، محیط زیست و امور زیر بنائی معرفی نمایند.
  2. موضوع حذف واژه مهندسی در برخی از رشته های کشاورزی در دفترچه کنکور مطرح و مقرر گردید موضوع از طریق مراجع ذیصلاح پی گیری شود.
  3. در خصوص پیشنهاد جناب دکتر جانمحمدی در خصوص نحوه دوررگ گیری از گوسفند نژاد رومانوف و سایر نژادهای خارجی مقرر گردید در جلسه جداگانه تخصصی با حضور اعضای محترم هیئت علمی و مدیران جهاد کشاورزی و سازمان نظام مهندسی موضوع بررسی کارشناسی شده و نتیجه جهت اقدامات بعدی به دستگاه مربوطه ارسال شود.
  4. موضوع اجرایی نمودن ماده 23 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مبنی بر کاهش دروس غیرتخصصی دانشجویان مقاطع کارشناسی و کاردانی به میزان یک ترم درسی، درس علمی کارورزی متناسب با واحدهای کسر شده و حداکثر بمدت 6 ماه در یکی از مزارع دولتی، خصوصی و یا عرصه های منابع طبیعی و آبخیزداری زیرنظر اساتید مربوطه با هماهنگی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و منابع طبیعی کشور جایگزین نمایند و مقرر شد برای اجرایی نمودن

    جلسات مشترک با سازمان جهاد کشاورزی استان و ادارات کل تابعه و اتحادیه ها و شکل های غیردولتی از جمله خانه کشاورز، نظام صنفی و نظام مهندسی تشکیل تا نسبت به معرفی واحدهای حائز شرایط اقدام لازم بعمل آید.

    5) با توجه به فراهم نبودن بستر اشتغال برای فارغ التحصیلان کشاورزی در بخش دولتی و خصوصی مقرر گردید کارگاههای آموزشی تحت عنوان نقشه راه کارآفرینی و ایجاد و مدیریت کسب و کارهای کوچک با مشارکت طرفین در دانشگاه برای دانشجویان سال آخر برگزار گردد.

    6) محصولات جدید و یا دستاوردهای جدید بخش کشاورزی که در قالب پایاننانه و رساله مورد مطالعه قرار گرفته است معرفی گردد تا نظام مهندسی با استفاده از توان تخصصی و پپتانسیل منابع انسانی نسبت به معرفی نسبت به بهره برداران و تجاری سازی محصولات فوق با همکاری دانشگاه اقدام نمایند.

    7) فعالسازی کمیته ساماندهی تعداد دانشجویان دانشگاه ها موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی در راستای اجرای ماده 21 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی.
پنجشنبه ۲۷-۱۰-۱۳۹۷
برچسب ها: