گفتگوی اختصاصی سنم با سرپرست واحد پرورش قارچ خوراکی رویش گل تبریز

سرپرست واحد پرورش قارچ خوراکی:

✅با حضور مسؤول فنی در واحد پرورشی ضمن افزایش سطح دانش فنی خود شاهد افزایش راندمان تولید هستم

🔸صاحب واحد پرورش قارچ خوراکی گفت: با حضور مسؤول فنی در واحد پرورشی، ضمن افزایش سطح دانش فنی خود، شاهد افزایش بهره وری و کاهش هزینه های تولید هستم.

🔸به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، غفار حسيني ديزج، سرپرست واحد پرورش قارچ خوراکی شركت رويش گل تبريز، در گفتگو با خبرنگار سنم، با تأکید بر حضور اثربخش مسؤول فنی در واحد خود گفت: حضور مسئول فنی کارآمد در واحد تولیدی، بسیار تاثیرگذار بوده و راندمان تولید و بهره وری واحد را با بکارگیری دانش فنی خود، افزایش می دهد.

🔸وی تصریح کرد: قبل از بکارگیری مسئول فنی، در تهیه مواد اولیه مرغوب، بهره گیری از دانش فنی و بکارگیری اصول و ضوابط فنی و علمی اطلاع چندانی نداشتم، این در حالی است که اکنون با حضور مسؤول فنی در واحد خود، با اطمینان بیشتری فرآیند تولید را انجام می دهیم.

🔸غفار حسيني ديزج گفت: با توجه به این که میزان تولید و درآمد واحد با حضور مسؤول فنی به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است، ترجیح می دهیم حقوق مسؤول فنی به صورت قراردادهای دانش مزدمحوری تعیین شود چرا که صرفا این شکل از قرارداد است که می تواند منافع هر دو طرف را تأمین کند.

🔻مسؤول فنی واحد پرورش قارچ خوراکی:

✅دانش و خلاقیت دو مؤلفه اصلی برای حضور کارآمد مسؤول فنی در واحد تولیدی است

🔸مسؤول فنی واحد پرورش قارچ خوراکی گفت: دانش فنی و خلاقیت دو مؤلفه اصلی برای حضور کارآمد و مؤثر مسؤول فنی در واحد تولیدی است که در نهایت منجر به افزایش راندمان تولید می شود.

🔸به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، دكتر ابراهيم خليل وند، مسؤول فنی واحد پرورش قارچ خوراکی در گفتگو با خبرنگار سنم، با اشاره به نقش و کارکرد مسئول فنی در واحد تولیدی با اشاره به نقش و کارکرد مسئول فنی در واحد تولیدی گفت: کنترل و نظارت بر روند تولید در کارگاه ها، کارخانجات، گلخانه ها و سالن های کشت و پرورش قارچ مأموریت مهم مسؤول فنی فنی به عنوان صاحب دانش فنی می باشد.

🔸وی افزود: برای افزایش بهره وری واحدهای تولیدی، مسئول فنی می تواند با تلفیق دانش تخصصی با تجربیات ارزشمند سنتی و خلاقانه تولیدکنندگان، کیفیت و کمیت محصول تولیدی را افزایش دهد.

🔸دکتر ابراهيم خليل وند تصریح کرد: در واحد تحت مدیریت، کلیه مراحل از خرید ماده اولیه تا فروش توسط مسؤول فنی تحت نظارت بوده و سعی می شود تا به روزترین مواد تولید در امر پرورش قارچ بکار برده شود.

🔸وی اظهار داشت: تهیه کمپوست و بذر مرغوب قارچ، ضدعفونی با ترکیبات غیرمضر، عدم استقاده از موارد نامتعارف در پرورش و مبازره اصولی با آفات و بیماری ها با کاربرد حداقل سموم جزء اصولی است که در سالن های تحت مأموریت اینجانب انجام می گیرد.

🔸این مسؤول فنی گفت: در سایه اجرای اصول و ضوابط علمی و فنی، میزان راندمان تولید در سالن های پرورش قارچ خوراکی واحدهای تحت مدیریت، ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر از متوسط کشوری است.

یکشنبه ۱۲-۱۱-۱۳۹۹
برچسب ها: